Certifieringskurs för medicintekniska produktspecialister 19-20 oktober 2017

Vi arrangerar en unik certifieringskurs riktad till leverantörer av medicinteknik och som i sin roll deltar på operationssal och operationsavdelningar.

19-20 oktober 2017

Kursen ges i samarbete med Riksföreningen för operationssjukvård (RFOP) och Swedish Medtech. Föreläsarna är specialiserade och arbetar till vardags inom sina respektive undervisningsområden. Det gör att vi kan erbjuda kursdeltagarna djupgående kunskap om de regler och praxis som finns när man som medicinteknisk representant arbetar i anslutning till operationsverksamhet.
 Op-sal Undervisning

Fokus ligger på frågor som rör säkerhet, infektionskontroll, kvalitet och patientintegritet, men även kunskap om medicinteknikbranschen inklusive centrala frågor som upphandling och samverkan tas upp.

Kursen avslutas med ett test som består av en praktisk och en teoretisk del. När man godkänts erhåller man intyg på att man är certifierad.

Examination Examination_2

Kursprogram inom kort

För att boka en kurs/event via kortbetalning, klicka på en av knapparna nedan. För fakturabetalning, vänligen fyll i formuläret längst ned.

Betala med kort (ej medlem) Betala med kort (medlem)
Företag
Förnamn
Efternamn
Titel
Företag/Org
Adress
Postnummer
Ort
E-post
Matallergier

logo

Besöksadress
Sveavägen 63, Stockholm

Postadress
Box 3601
103 59 Stockholm

Telefon 08-586 246 00 (vxl)

E-post info@swedishmedtech.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är ditt företag medlem i Swedish Medtech har du möjlighet att ta del av vårt medlemsbrev, som skickas ut 11 gånger per år.